Első bejegyzés

Első blog bejegyzés Kedves Olvasóimnak, a várhtó írási stílusomról, hangvételemről és, hogy milyen céllal indítottam el a weboldalam, blogomat és, hogy kiknek is szól pontosan. 

Jó olvasást!

Először is engedjétek meg, hogy írásaimban TEGEZZELEK BENNETEKET - ebben a formában egyszerűbb és közvetlenebb nekem!

 

Főként a KRÍZISBEN lévő embernek, illetve szeretteinek szól ez az oldal. Továbbá minden olyan szakmán belülinek és szakmán kívülinek, akiket érdekel a krízishelyzet, krízisállapot és kimeneteli lehetőségük és a „beavatkozási” lehetőségek.

A határhelyzetbe került embert, Téged szeretnélek megnyugtatni, hogy ebben az állapotban sok minden „normálisnak” számít, ami más helyzetben, azaz a krízis elmúltával már nem feltétlen az. Szeretnélek MEGNYUGTATNI, hogy TERMÉSZETES, AMIT ÉRZEL és VAN KIÚT! Továbbá szeretnék támpontokat adni szeretteidnek, családodnak, barátaidnak, hogy hogyan tudnak ilyenkor JÓL MELLETTED LENNI.

 

Célom, hogy a könnyen ÉRTHETŐ legyen, amit írok, így kerülni igyekszem a fölösleges szakzsargonokat :-), mivel nem a szakmának írom elsősorban, bár hozzáteszem nekik is hozhat új, más, megszívlelendő szempontokat, és AHA élményeket is egyaránt. Főleg, akik gyakran vannak fizikailag közel krízisbe kerül emberekhez, például kórházban dolgozik orvosként, pszichológusként, ápolónőként, stb.

 

Továbbá, hogy fokozzam az érthetőséget, azaz ÉLETHŰBB legyen, amiről írok, illusztrálni fogom azt, általam kitalált TÖRTÉNETEKKEL, metaforákkal, vagy kölcsönzött PÉLDÁKKAL.

Célom ezzel, hogy akik ebben az éles helyzetben Veled vannak, azoknak átélhetőbbé, életszerűbbé tegyem, ami most benned zajlik. Végső soron az a célom, hogy ÉRZÉKENYÍTSEM BENNETEK - akik krízisben vagytok és azokban, akik körülöttetek vannak - az EMPÁTIÁS KÉSZSÉGET ÖNMAGATOK és MÁSOK IRÁNT. (!)

 

NE LEGYEN többé szégyen és tabu a fájdalmadról, veszteségedről beszélni, TÖBBÉ NE KELLJEN a fájdalmaddal együtt a MAGÁNY SZORÍTÓ PAPLANA alá feküdnöd.

Azt szeretném, hogy ez az oldal KAPASZKODÓT adjon Neked a nehézségben, hogy megnyugtasson Téged, továbbá elgondolkoztasson és ösztönözzön a saját, személyes (kreatív) megoldásodban!

 

RSS csatornán