SZENZOROS INTEGRÁCIÓS TEÁPIA GYEREKEKNEK

Jelenleg feltöltés alatt...
 

Mikor lehet rá szükség?

1. Tanulási nehézség esetén
2. Figyelemzavar és/vagy hiperaktivitás
3. Magatartás - és viselkedés szabályozási nehézségek esetén 
4. Koordinációs nehézségek, egyensúlyi zavarok fennállása esetén
5. Vesztibuláris ingerkerülés vagy túlingerlés esetén - Tehát, amikor a gyermeked vagy nagyon kerüli a forgós, pörgős helyzeteket, amik a legtöbb gyermeket örömmel tölt9k el vagy éppen ellenkezőleg, habzsolja az élvezeteket és mohón, akár magát veszélyeztető helyzetekbe sodorja magát. 
6. Taktilis ingerek kerülése, hárítása - Amikor gyermeked, például nem engedi, hogy hozzáérjen a kedves ismerős, vagy akár te magad is, esetleg frusztrációval, agresszióval reagál. Amikor nem engedi, hogy bizonyos anyagú pulóver felkerüljön rá.
7. Amikor túl érzékenyen érinti egy-egy hang vagy fényhatás vagy éppen ellenkezőleg
8. Amikor a legkisebb fizikai fájdalomra is igen intenzíven reagál vagy ellenkezőleg, mikor meg sem kottyan neki az ütés, az esés, ami bedig már a legtöbb gyermeknek könnyeket csalt volna az arcára.
 
DE! hogy valóban szükség van-e szenzoros integrációra azt a találkozás, az anamnézis, a vizsgálat és a megfigyelés együttes kiértékelése határozza meg. 
 

Rendelési helyek és idők:

 1. Budapest XII. kerület Böszörményi út 13-15. (hétfő egész nap; szerda délelőtt - előzetes egyeztetés szükséges, esetenként más nap is szóba jöhet)
 2. Pomázi Nevelési Tanávsadó; Pomáz  2013. Mátyás király utca 4. (péntek délután 16-18 óra között - előzetes bejelentkezés szükséges)
 
Bejelentkezés itt vagy a 06-30/272-0636- os telefonszámon.
 
 

Fotók: